Disclaimer

Wij schrijven al onze content zelf

Als jij iets wilt gebruiken voor jouw website, mag dat best. Vermeld dan wel even dat de content van ons is. En neem een link op naar de pagina op naar Kantoorverlaters.nl. Enne, niet verplicht, wel leuk: laat ons weten dat je naar ons verwijst! 

Als we iets overnemen van een andere website, vermelden we de bron. Heb jij het idee dat we dat ergens vergeten zijn? Shame on us! Stuur een berichtje

Al onze artikelen zijn gebaseerd op onze persoonlijke ervaringen

Die persoonlijke ervaringen delen wij, zodat jij daar je voordeel mee kan doen. Maar dat iets voor ons werkt, is natuurlijk (helaas) geen garantie dat het voor jou ook werkt. Je mag ons wel altijd een berichtje sturen als je ergens meer over wilt weten. 

Kantoorverlaters maakt gebruik van affiliatelinks

Toffe content maken kost veel tijd. En wij moeten ook geld verdienen. Daarom maken wij – als wij een product of dienst aanbevelen – gebruik van affiliate-links. Als jij het product koopt via die link, betaal jij geen eurocent meer, maar krijgen wij een kleine commissie. Met dat geld kunnen wij content blijven maken. Bijvoorbeeld doordat we met de commissieopbrengsten de hosting kunnen dekken. En als we een goeie maand hebben ook noodles en nieuwe sokken. 

Bijna alle online te kopen producten op de hele wereld hebben inmiddels een affiliate-programma. Wij kunnen ons dus prima beperken tot het aanprijzen van producten wij wij écht gebruiken en waar wij écht achter staan. Ook veel makkelijker (en leuker) voor ons om enthousiast over te schrijven. 

Wij prijzen nooit producten of diensten aan waar wij niet achterstaan

Nee, ook niet voor een commissie. We gaan onze ziel niet verkopen voor die paar euro die we krijgen voor het verkopen van een gedrocht van een product. Deze website is bedoeld om online ondernemers en digital nomads te helpen groeien. Dat staat op één en daar hopen wij dan een paar euro’s mee te verdienen. 

Kortom: wij noemen producten of diensten dus alleen als we ze ook écht aanprijzen. Hiermee zijn wij niet verantwoordelijk voor of een product of dienst voor jou ook werkt. Dat is tussen jou en het bedrijf waar je je aankoop doet. Maar als je twijfelt of je een product waar wij over schrijven wel of niet moet aanschaffen, mag je ons daar natuurlijk altijd een vraag over stellen